skip to Main Content

Sauna

Bent u op zoek naar een traditionele Finse sauna of wilt u een moderne design sauna kopen? Een binnensauna, buitensauna of combinatie daarvan? Of een sauna in uw badkamer installeren?
Ook voor een Sauna op maat bent u bij Saunabouw Wilton aan het juiste adres. Wilton biedt de mogelijkheid om op locatie een cabine compleet in de beschikbare ruimte in te bouwen. Saunabouw Wilton produceert sauna’s en infrarood cabines voor iedere wens en ieder budget. Saunabouw Wilton staat voor vakwerk, kwaliteit en service.

Waarom een sauna goed is voor uw gezondheid

Voorkom verkoudheden en griep

De “gewone” Finse sauna werkt hier erg goed voor. U traint als het ware uw lichaam en afweermechanisme door regelmatig uw sauna te gebruiken. Bent u al verkouden, dan helpt het naar de sauna gaan u helaas niet om daar vanaf te komen.

Weerstand verhogend

U bouwt meer weerstand op doordat u, uw lichaam traint.

Helpt tegen astma en bronchitis

Er is al veel medisch onderzoek gedaan naar het effect van de sauna op astma. Daaruit is gebleken dat bij regelmatige saunabezoekers met astma het aantal aanvallen minder werd en de ademhalingsmoeilijkheden afnamen. Dat komt ook doordat het zenuwstelsel gunstig wordt beïnvloed. De traditionele sauna is uitermate geschikt voor mensen met astma of bronchitis.

Werkt bloeddruk verlagend

Sauna is gezond voor uw bloeddruk. In de sauna zal uw bloeddruk dalen, doordat de bloedvaten verruimen en het bloed wordt dunner. Tijdens het afkoelen, vernauwen de vaten zich juist, waardoor de bloeddruk weer toeneemt. Heeft u last van een hoge bloeddruk, zorg dan vooral dat u genoeg tijd voor de saunagang neemt. Neem rust en koel goed af na uw saunagang.

Vrijblijvende offerte bij Sauna Wilton

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een Finse sauna of andere saunasoort? Of bent u benieuwd naar de kosten van een eigen sauna? Of over de installatie in uw badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Sauna Wilton. U kunt bellen naar 0653430602 of mailen naar info@sauna-nederland.nl. U kunt tevens het contactformulier invullen.

Back To Top