skip to Main Content

Een infraroodcabine kopen

Wilt u een infrarood sauna op maat kopen? Kom dan in contact met Saunabouw Wilton. Wij bouwen graag uw gewenste infraroodcabine. Wat onze aanpak onderscheidt van andere aanbieders van sauna’s, is dat wij maatwerk bieden. Wenst u uw infrarood sauna op maat gemaakt te hebben of in uw bestaande badkamer te installeren? Nodig ons dan uit voor een bezoekje aan uw woning of pand. Dan kunnen wij uitvoerig bekijken welke mogelijkheden u zoal heeft. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Dan vertalen wij deze met veel plezier in precies die infraroodcabine die u wenst. Kortom, schakel ons in als u een maatwerk infrarood sauna wilt kopen.

Dit zijn de voordelen van een infrarood sauna

Een infraroodcabine kopen staat garant voor vele voordelen. Zeker met betrekking tot uw gezondheid. Zo zorgt deze sauna voor het volgende:

 • Grondige reiniging van het lichaam
 • Soepelere spieren en gewrichten
 • Stimulering van bloedsomloop
 • Hulp bij huidaandoeningen
 • Zachte en gezonde huid
 • Afvoering afvalstoffen
 • Extra vetverbranding

Beschikt u straks over een privé infrarood sauna die op maat is gemaakt, mogelijk in uw eigen badkamer? Dan kunt u wanneer u maar wilt plaatsnemen in deze cabine. U zult al snel de positieve effecten ervan merken!

Infraroodcabine / sauna

Zo werkt een infrarood sauna

Een infrarood sauna werkt anders dan de welbekende Finse sauna’s. Waar laatstgenoemden uw lichaam van buitenaf verwarmen, dringt de warmte uit infraroodlampen door tot in uw lichaam. Dit maakt dit type sauna zeer geschikt voor mensen die lijden aan reuma, artrose en stijfheid. Elke bezoekje aan een infraroodcabine verzacht de spieren en versoepelt de gewrichten. Ook de werking verschilt enorm. Een Finse sauna werkt namelijk op kolen. Deze kunnen kunnen bevochtigd worden voor een hogere luchtvochtigheid en warmte. Een infrarood sauna is wat dat betreft een stuk eenvoudiger. Deze is namelijk gewoon op het stopcontact (220V) aan te sluiten! Een ander voordeel is dat de opwarmtijd een stuk sneller is dan bij een Finse sauna. Bent u al overtuigd een infrarood sauna te kopen of te installeren in uw badkamer?

Meer informatie over infrarood licht

Als u besluit een infrarood sauna te kopen of te installeren in uw badkamer, dan is het prettig als u wat meer weet over dit bijzondere licht. Infrarode stralingsenergie is een onderdeel van het natuurlijke lichtspectrum van zonlicht. Bijzonder hieraan is dat de huidbeschadigende UV straling hieruit verwijderd is. Plaatsnemen in een infraroodcabine op maat, is dus niet gevaarlijk, pijnlijk of onveilig. Infrarode straling dringt tot diep in ons huidweefsel binnen. Daar transformeert het licht naar warmte. Omdat dit effect zich in de diepere lagen van ons huidweefsel voordoet, verwijden onze bloedvaten. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden metabolische gif- en afvalstoffen afgevoerd. Zodra wij een infrarood sauna op maat hebben gemaakt voor u, zult u al snel deze voordelen gaan ervaren.

Hanteer deze saunagang als u een infrarood sauna gaat kopen

Overweegt u een infraroodcabine te kopen? Zorg er dan voor dat u elke keer de volgende saunagang hanteert:

 1. Kies eerst de gewenste temperatuur en de tijd
 2. Drink voordat u plaatsneemt in de cabine voldoende water/vruchtensap
 3. Ga zitten in uw infrarood sauna
 4. Na zo’n 10 à 15 minuten zult u beginnen te transpireren
 5. Sla na het saunabezoek eventjes een handdoek of badjas om
 6. Neem vervolgens een lauwe/warme douche
 7. Drink wederom voldoende water/vruchtensap

Hanteert u bovenstaande saunagang? Dan geniet u optimaal van uw op maat gemaakte infrarood sauna!

Laat ons uw gewenste infrarood sauna op maat maken

Wilt u een infrarood sauna kopen? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Laat ons weten hoe groot u deze infraroodcabine wenst, of u erin wilt kunnen zitten en/of liggen, met hoeveel mensen, en wat uw wensen zijn qua vormgeving. En of uw een sauna in uw bestaande badkamer wil installeren. Verder kunt u kiezen uit verschillende hout-, glas- en steensoorten. Wij kunnen uw sauna zelfs voorzien van een fotowand, LCD scherm of touchscreen. Laat ons een bezoekje brengen aan uw woning of pand, zodat wij uitvoerig kunnen bekijken wat er zoal mogelijk is. Heeft u een definitief besluit genomen over uw wensen? Dan bouwen onze ervaren vakmensen uw gewenste infrarood sauna op maat in onze eigen werkplaats. Uw sauna bestaat uiteraard uit louter eersteklas materialen. Kortom, kom bij ons uw gewenste infraroodcabine kopen!

Benader ons als u een infrarood sauna op maat wilt kopen

Kijkt u nu al uit naar het moment dat uw privé infrarood sauna op maat is gemaakt? Zet dan alvast de eerste stap en neem contact met ons op. Vraag alvast een vrijblijvende offerte aan. Wij bespreken graag alle mogelijkheden voor de infraroodcabine die u wenst. Ook kunnen met u kijken naar de mogelijkheden voor installatie in de badkamer. Ontdek meer over de voordelen, de eigenschappen en de variaties in infrarood sauna’s. Bel naar 0497-369657 of 06-53430602 of stuur een e-mail naar info@sauna-nederland.nl. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zoal zijn, zodat wij deze kunnen vertalen in uw ideale infraroodcabine. Kortom, bij ons kunt u precies die infrarood sauna op maat kopen die aan al uw wensen voldoet!

Back To Top