skip to Main Content

Kies voor een sauna op maat in Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam van plan bent om en sauna te kopen, dan zit u bij Saunabouw Wilton goed. Wij kunnen een infrarood sauna, een sauna op maat, een inbouw sauna, een sauna in uw tuin of een buitensauna voor u realiseren. Zoekt u een traditionele sauna of infrarood sauna met een natuurlijke uitstraling? Of zoekt u een moderne sauna of infrarood met glas en natuursteen? Of een Finse sauna of sauna in de badkamer? Wij denken bij Saunabouw Wilton graag met u mee. Wat kunnen we voor u in Amsterdam betekenen?

Profiteer van de volgende voordelen met een sauna in Amsterdam

Wist u dat gebruik maken van een sauna niet alleen fijn is, maar ook goed is voor uw lichaam? Wanneer u kiest voor een sauna op maat, een infrarood sauna of een sauna in uw tuin, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een sauna voorkomt verkoudheden en griep
  • Een sauna is weerstand verhogend
  • Een sauna helpt tegen astma en bronchitis
  • Een sauna werkt bloeddrukverlagend

Kom langs in onze showroom als u benieuwd bent naar onze vele mogelijkheden. Onze medewerkers lichten u graag in over de verdere voordelen van het gebruik van een sauna voor u in Amsterdam. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de installatie van een Finse sauna of een sauna in de badkamer. Daarnaast stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan!

Eersteklas materialen voor sauna op maat in Amsterdam

Profiteer van onze eersteklas materialen, door onze ervaren vakmensen op maat gemaakt. Onze cabines worden in onze eigen werkplaats voor u gemaakt. U kunt bij ons voor uw buitensauna, Finse sauna, infrarood sauna of inbouw sauna (mogelijk in badkamer) kiezen uit verschillende houtsoorten, glas, steenstrips of fotowanden. Daarnaast kunnen de sauna’s worden voorzien van een moderne LCD of touch screen bediening. We vervullen uw wensen doordat we onze ervaring en de kwaliteit van onze materialen combineren. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat in Amsterdam.

Luxe design sauna van de hoogste kwaliteit

Bij Saunabouw Wilton zorgen wij dat u in Amsterdam van alle gemakken wordt voorzien. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een fraai ontwerp te maken voor uw toekomstige design sauna. Met onze jarenlange ervaring in het maken van deze hoge kwaliteit sauna’s is geen klus te groot voor ons. Misschien wilt u een binnen sauna, buiten sauna voor in de tuin, een infraroodsauna of misschien zelfs een Finse sauna. Neem contact op en we spreken de mogelijkheden even rustig met u door.

Kies in Amsterdam voor een kwalitatief hoge sauna

Kies voor Saunabouw Wilton wanneer u professioneel en ervaren advies wenst bij de aanschaf van uw Finse sauna, infrarood sauna, uw inbouw sauna (mogelijk in badkamer) of uw buitensauna in Amsterdam. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op of komen bij u langs om bij uw pand de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0497-369657 of 06-53430602 of door een mail te sturen naar info@sauna-nederland.nl. We helpen u graag aan de sauna van uw dromen in Amsterdam!

Back To Top