skip to Main Content

Kies voor een Finse of infrarood sauna in Leiden

Verlangt u al een tijdje naar een Finse sauna of naar een infrarood sauna in Leiden? Heeft u een pand waarin u een sauna wilt laten plaatsen? Bijvoorbeeld in uw badkamer? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Kies voor de sauna’s van Saunabouw Wilton en laat u op professionele wijze informeren en inspireren. We bieden u onder andere inbouw sauna’s op maat, Finse en infrarood sauna’s, een sauna voor uw tuin en buitensauna’s. Wenst u een sauna op locatie? Dan komen wij deze op uw locatie in Leiden bouwen. We staan voor kwaliteit, vakwerk en service en laten dat graag merken. Wat kunnen we voor u in Leiden doen?

Kies met een sauna voor uw gezondheid in Leiden

Was u zich er al van bewust dat een sauna niet alleen fijn is om in te liggen, maar ook een positief effect heeft op uw gezondheid? Wanneer u voor een sauna kiest in Leiden profiteert u van veel voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet! Kiest u voor een sauna, dan:

  • Vermindert u de kans op griep en verkoudheden
  • Wordt uw weerstand verhoogd
  • Heeft u hulp bij astma en bronchitis
  • Verlaagt u uw bloeddruk

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom en laat u uitgebreid voorlichten door een van onze professionele en ervaren werknemers! Zij vertellen u graag meer over bijvoorbeeld een Finse sauna of installatie in uw badkamer. Bekijk de sauna’s in het echt terwijl u wordt voorzien van de meest handige en bruikbare informatie over de sauna’s voor u in Leiden. Benieuwd naar de kosten? We stellen vrijblijvend een offerte voor u op!

Het verschil tussen een sauna en een infraroodcabine? Wij leggen het u uit

Bent u er nog niet helemaal uit of het een infrarood cabine wordt of een sauna voor u in Leiden en weet u eigenlijk niet wat het verschil is? Onze professionals leggen het u graag uit. Wist u bijvoorbeeld dat een traditionele Finse sauna werkt met indirecte warmte-omzetting en de infrarood sauna bijna volledig met directe verwarming van het lichaam werkt? Er wordt slechts 20% van de lucht voor de verwarming gebruikt, de overige 80% wordt rechtstreeks omgezet in lichaamswarmte. Wenst u meer van dit soort informatie? Bijvoorbeeld over een sauna voor in uw badkamer? We informeren u graag in Leiden!

Luxe design sauna van de hoogste kwaliteit

Bij Saunabouw Wilton zorgen wij dat u in Leiden van alle gemakken wordt voorzien. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een fraai ontwerp te maken voor uw toekomstige design sauna. Met onze jarenlange ervaring in het maken van deze hoge kwaliteit sauna’s is geen klus te groot voor ons. Misschien wilt u een binnen sauna, buiten sauna voor in de tuin, een infraroodsauna of misschien zelfs een Finse sauna. Neem contact op en we spreken de mogelijkheden even rustig met u door.

Kies voor een sauna van kwaliteit in Leiden

Kies voor de infrarood sauna’s, Finse sauna’s, buitensauna’s of sauna’s op maat van Saunabouw Wilton. We stellen vrijblijvend een offerte op en komen bij u langs op locatie voor de mogelijkheden. Bel ons vandaag nog via 0497-369657 of 06-53430602 of mail ons via info@sauna-nederland.nl en we helpen u graag verder met een sauna in de badkamer, Finse sauna of andere sauna in Leiden!

Back To Top