skip to Main Content

Trakteer uzelf op een sauna in Rotterdam

Verlangt u al een tijdje naar een Finse sauna of een infrarood sauna in Rotterdam? Of beheert u een pand waarin u een sauna wilt laten plaatsen? Saunabouw Wilton helpt u graag. In ons assortiment hebben wij onder andere infrarood sauna’s, Finse sauna’s, inbouw sauna’s op maat, een sauna voor uw tuin en buitensauna’s. Wij produceren sauna’s voor iedere wens en ieder budget en bouwen deze ook op locatie! We staan voor kwaliteit, vakwerk en service en laten dit graag bij u in Rotterdam zien!

Help uw gezondheid met een sauna in Rotterdam

Sauna’s kunnen een uitkomst bieden voor het verbeteren van een gezondheid. U leest het goed: terwijl u heerlijk tot rust komt in een warme sauna, doet dit uw lichaam ook goed. Wij hebben de vele voordelen voor u op een rijtje gezet! Als u een sauna aanschaft in Rotterdam, dan:

  • Voorkomt u griep en verkoudheden beter
  • Verhoogt u uw weerstand
  • Heeft u hulp bij astma en bronchitis
  • Wordt uw bloeddruk verlaagd

Zocht u nog dat extra stukje overtuiging en heeft u die gevonden? Wanneer dit niet het geval is of u gewoon langs wilt komen voor extra informatie en voorlichting, nodigen wij u in Rotterdam van harte uit in onze showroom. U kunt hier onze sauna’s bekijken en onze medewerkers om uitleg en advies vragen. We staan u graag te woord en stellen wanneer gewenst ook een vrijblijvende offerte voor u op!

Laat ons u adviseren over een sauna in Rotterdam

Twijfelt u over de soort sauna die u gaat kiezen, twijfelt u over de materialen van de vloer of heeft u nog nooit een sauna gehad en wenst u graag professioneel advies? Wij helpen u graag verder met uw infrarood sauna, uw Finse sauna of de sauna voor uw tuin. Wanneer u nog nooit een sauna heeft gehad, is het handig om te weten dat wanneer u de eerste keer uw sauna in Rotterdam gebruikt, u de saunastenen onder schoon water moet afspoelen. Maak vervolgens de saunakachel aan en de sauna is klaar voor gebruik in Rotterdam!

Sauna Rotterdam

Neem contact op vanuit Rotterdam voor uw sauna

Laat u bij Saunabouw Wilton goed informeren en geniet vervolgens optimaal van de infrarood sauna, Finse sauna, inbouw sauna of sauna in uw tuin die het beste bij u past. Neem voor meer informatie contact met ons op door ons te bellen via 0497-369657 of 06-53430602 of door een mail te sturen naar info@sauna-nederland.nl en we helpen u graag verder met uw saunawensen in Rotterdam!

Back To Top