skip to Main Content

Trakteer uzelf op een sauna in Rotterdam

Verlangt u al een tijdje naar een Finse sauna of een infrarood sauna in Rotterdam? Of beheert u een pand waarin u een sauna wilt laten plaatsen? Saunabouw Wilton helpt u graag. In ons assortiment hebben wij onder andere infrarood sauna’s, Finse sauna’s, inbouw sauna’s op maat, een sauna voor uw tuin en buitensauna’s. Ook een sauna in de badkamer is mogelijk. Wij produceren sauna’s voor iedere wens en ieder budget en bouwen deze ook op locatie! We staan voor kwaliteit, vakwerk en service en laten dit graag bij u in Rotterdam zien!

Help uw gezondheid met een sauna in Rotterdam

Sauna’s kunnen een uitkomst bieden voor het verbeteren van een gezondheid. U leest het goed: terwijl u heerlijk tot rust komt in een warme sauna, doet dit uw lichaam ook goed. Wij hebben de vele voordelen voor u op een rijtje gezet! Als u een sauna aanschaft in Rotterdam, dan:

  • Voorkomt u griep en verkoudheden beter
  • Verhoogt u uw weerstand
  • Heeft u hulp bij astma en bronchitis
  • Wordt uw bloeddruk verlaagd

Nog meer weten over de mogelijkheden van een Finse sauna of een sauna in de badkamer? Zocht u nog dat extra stukje overtuiging en heeft u die gevonden? Wanneer dit niet het geval is of u gewoon langs wilt komen voor extra informatie en voorlichting, nodigen wij u in Rotterdam van harte uit in onze showroom. U kunt hier onze sauna’s bekijken en onze medewerkers om uitleg en advies vragen. We staan u graag te woord en stellen wanneer gewenst ook een vrijblijvende offerte voor u op!

Laat ons u adviseren over een sauna in Rotterdam

Twijfelt u over de soort sauna die u gaat kiezen, twijfelt u over de materialen van de vloer of heeft u nog nooit een sauna gehad en wenst u graag professioneel advies? Of wilt u meer weten over een sauna voor in uw badkamer? Wij helpen u graag verder met uw infrarood sauna, uw Finse sauna of de sauna voor uw tuin. Wanneer u nog nooit een sauna heeft gehad, is het handig om te weten dat wanneer u de eerste keer uw sauna in Rotterdam gebruikt, u de saunastenen onder schoon water moet afspoelen. Maak vervolgens de saunakachel aan en de sauna is klaar voor gebruik in Rotterdam!

Luxe design sauna van de hoogste kwaliteit

Bij Saunabouw Wilton zorgen wij dat u in Rotterdam van alle gemakken wordt voorzien. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een fraai ontwerp te maken voor uw toekomstige design sauna. Met onze jarenlange ervaring in het maken van deze hoge kwaliteit sauna’s is geen klus te groot voor ons. Misschien wilt u een binnen sauna, buiten sauna voor in de tuin, een infraroodsauna of misschien zelfs een Finse sauna. Neem contact op en we spreken de mogelijkheden even rustig met u door.

Neem contact op vanuit Rotterdam voor uw sauna

Laat u bij Saunabouw Wilton goed informeren en geniet vervolgens optimaal van de infrarood sauna, Finse sauna, inbouw sauna (eventueel in badkamer) of sauna in uw tuin die het beste bij u past. Neem voor meer informatie contact met ons op door ons te bellen via 0497-369657 of 06-53430602 of door een mail te sturen naar info@sauna-nederland.nl en we helpen u graag verder met uw wensen voor een Finse sauna of een andere saunasoort in Rotterdam!

Back To Top