skip to Main Content

Ga voor een Finse, infrarood- of buitensauna in Utrecht

Kies voor de sauna’s van Saunabouw Wilton wanneer u zeker wilt weten dat u goed wordt voorgelicht over de sauna’s. Wij hebben onder andere Finse sauna’s, infrarood sauna’s, buitensauna’s, een sauna voor uw tuin en inbouw sauna’s op maat in ons assortiment. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op locatie een cabine te bouwen. Installatie in een badkamer is mogelijk. We produceren sauna’s voor iedere wens en ieder budget. Saunabouw Wilton staat voor vakwerk, kwaliteit en service. Waar kunnen we u in Utrecht mee helpen?

Verbeter uw gezondheid met een sauna in Utrecht

Naast dat een sauna erg fijn is om in te liggen, werkt het ook goed voor uw gezondheid. Wist u namelijk dat sauna’s goed zijn voor uw lichaam? Wij hebben de voordelen voor u opgesomd. Een sauna:

  • Voorkomt griep en verkoudheden
  • Verhoogt de weerstand
  • Helpt bij astma en bronchitis
  • Werkt verlagend voor uw bloeddruk

Bent u door deze opties overtuigd van de vele voordelen van een eigen sauna? Kom dan gerust eens langs in onze showroom! Hier kunt u de sauna’s bekijken en tegelijkertijd met onze medewerkers spreken. Zij lichten u graag voor over de verdere voordelen van de sauna’s. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Tevens vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor installatie van een sauna in uw badkamer of over een Finse sauna. Binnen de kortste keren ziet u uw sauna tegemoet in Utrecht!

Laat u van vrijblijvend ervaren advies voorzien in Utrecht

Door onze ervaring in de saunawereld, kunnen we u goed van advies voorzien over bijvoorbeeld uw infrarood sauna, Finse sauna of buitensauna. Zo kunnen we u advies geven over de meest geschikte vloer voor een sauna voor u in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor een gladde en niet poreuze vloer, zoals tegels of laminaat. Deze vloeren zijn eenvoudiger te reinigen. Wenst u meer van dit advies? Kom dan langs in onze showroom en onze medewerkers helpen u graag! Wij vertellen u ook graag meer over de mogelijkheden voor een sauna in uw badkamer.

Luxe design sauna van de hoogste kwaliteit

Bij Saunabouw Wilton zorgen wij dat u in Utrecht van alle gemakken wordt voorzien. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een fraai ontwerp te maken voor uw toekomstige design sauna. Met onze jarenlange ervaring in het maken van deze hoge kwaliteit sauna’s is geen klus te groot voor ons. Misschien wilt u een binnen sauna, buiten sauna voor in de tuin, een infraroodsauna of misschien zelfs een Finse sauna. Neem contact op en we spreken de mogelijkheden even rustig met u door.

Ga voor kwaliteit in Utrecht: Koop een sauna bij Saunabouw Wilton

Doe uzelf niet tekort en laat u goed voorlichten wanneer u een sauna koopt. Kom daarom voor een infrarood sauna, een Finse sauna, een inbouw sauna of een sauna voor uw tuin bij ons langs in de showroom en we helpen u graag verder. Ook komen we graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Contact met ons opnemen? U kunt ons bellen via 0497-369657 of 06-53430602 of u kunt mailen naar info@sauna-nederland.nl en we staan u graag te woord. Realiseer uw Finse sauna, sauna in badkamer of andere droomsauna in Utrecht met Saunabouw Wilton!

Back To Top